Gezocht: schoonmaakhulp

Voor onze school Het Klaverblad zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp voor 20/38 met een hart voor kinderen. Heb jij zin om de “huismoeder” of “huisvader” te worden van een basisschool met 100 fantastische leerlingen in Gent? Dan is dit misschien wel wat je zoekt. Je komt terecht in een tof team in een nieuw schoolgebouw.

Als schoonmaakhulp ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de gebouwen, zorg je voor orde en netheid en draag je bij aan een aangename en hygiënische werkomgeving voor leerlingen en personeel. Je voert allerhande poetsopdrachten op school uit: het schoonmaken van lokalen, gangen, traphallen, sanitaire ruimtes, polyvalente ruimtes, …

https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/69009272/gemotiveerde-schoonmaakhulp?source=vindeenjob&medium=vacaturedashboard