Ouders zijn welkom!

Aanbod voor ouders van tieners

Aanbod voor ouders van tieners

We houden jullie graag op de hoogte van het groepsaanbod voor ouders van tieners in Gent van de de opvoedingswinkel. In april start er alweer een nieuwe ouderreeks ‘Waakzaam Zorgen voor je Tiener(s)’. Hoe ga je als ouder om met je tiener in discussie, spanning en...

Fruit snijden – een gezellige boel!

Fruit snijden – een gezellige boel!

We zijn weer gestart: Iedere woensdagochtend maken enkele ouders van het fruit snijden een gezellig moment. Ook jij bent van harte welkom om mee te doen. Dankjewel voor de hulp!

Achter ieder kind staat een ouder.

Achter ieder kind staat een ouder.

Een goede samenwerking van de school met de kinderen én de ouders biedt de kinderen meer groeikansen. In de schoolraad ontmoeten school en ouders elkaar. Samen willen ze werken aan de toekomst van de kinderen in Het Klaverblad. Onze school ondertekende het charter...

Achter ieder kind staat een ouder.

Een goede samenwerking van de school met de kinderen én de ouders biedt de kinderen meer groeikansen.

In de schoolraad ontmoeten school en ouders elkaar. Samen willen ze werken aan de toekomst van de kinderen in de schoolraad Mozaïek Margrietstraat.

Onze school ondertekende het charter voor een goede communicatie met ouders van LOP-Gent.

Ouders ontmoeten elkaar in het ouderlokaal van de Mozaïek Margrietstraat.

Het inloopkwartiertje bij kleuters: een kans voor kind, ouder en leerkracht.

Kinderen zijn onverbrekelijk verbonden met hun (natuurlijke)ouders. Leerkrachten beseffen dat een kind best opgroeit en leert indien de relatie kind- ouders- school open en veilig is. Op De Mozaïek volgt iedere leerkracht hiervoor een vorming contextuele begeleiding: daar krijgen leerkrachten enkele ‘recepten’.